EverBOX® Grip - De nieuwe aanpak van mobiele distributie

Voor ons bij MENNEKES is de intensieve dialoog met onze klanten de belangrijkste drijvende kracht achter innovaties en ontwikkelingen. Zo kunnen we heel individueel en flexibel inspelen op specifieke wensen. Bovendien geeft het ons een reëel beeld van welke oplossingen in de dagelijkse praktijk nodig zijn in zeer uiteenlopende industrieën. Dergelijke inzichten geven vaak aanleiding tot impulsen die ons aanzetten tot productinnovaties. Dit was ook het geval met de nieuwe mobiele distributeur EverBOX® Grip!

Een distributeur voor alle gevallen...
Geboren als idee op een scheepswerf, ontwikkeld voor gebruik in de scheepsbouw, geproduceerd voor gebruik waar de ruimte beperkt is en de omstandigheden moeilijk zijn. Of het nu gaat om staalbouw, podiumtechniek, reddingsoperaties voor brandweerkorpsen of rampenbestrijding, maar ook om veeleisende buitentoepassingen - u zult het praktische, compacte ontwerp en de stabiliteit van EverBOX® Grip waarderen. Bekroond met de Design Plus Award en de German Brand Award is onze nieuwe mobiele distributeur de ideale metgezel voor diverse toepassingen.

De kenmerken in een oogopslag
Mobiele, stabiele grip! Dat zijn de specificaties van deze nieuwe mobiele oplossing. Met EverBOX® Grip heb je letterlijk alles onder controle. De twee grepen zijn niet alleen een opvallend designkenmerk van de EverBOX® Grip - ze vormen ook de aansluitende statische steiger, waarin de verdeelkast en de veiligheidselementen betrouwbaar zijn geïntegreerd. Als praktische draaggrepen bieden ze bovendien de gebruiker optimale ondersteuning in verschillende draagposities. Met deze volledig nieuwe benadering van het principe van de "mobiele distributeur" beloven we niets te veel als we zeggen: met EverBOX® Grip hebt u uw mobiele distributie volledig onder controle!

Grote grepen
De zijdelingse grepen bieden goede hanteermogelijkheden en fungeren tegelijkertijd als bumpers voor de eigenlijke verdelerbehuizing.

Afzekering beveiligd, maar goed bereikbaar
Afzekering onder transparante bedieningskleppen. Gemakkelijk toegankelijke veiligheidselementen.

Robuuste en slagvaste behuizing
De eigenlijke PE-behuizing van de verdeler is uiterst robuust en biedt een zeer goede bescherming voor de apparatuur - bovendien door degrepen als externe bumpers beveiligd.

Grepen verkrijgbaar in twee kleuren
Alle EverBOX® Grip combinaties kunnen worden uitgerust met rode of zwarte grepen.

Bescherming
EverBOX® Grip biedt IP 44 bescherming.

Eenvoudige opslag
Dankzij de grepen kunnen tot vier EverBOX® Grip verdelers op elkaar gestapeld worden.

Contactdozen die van bovenaf bediend kunnen worden
De van bovenaf bedienbare contactdozen bieden door hun hoekpositie een optimale toe-gankelijkheid.

Aansluiting
De EverBOX® Grip is verkrijgbaar met een vaste kabel (2 m).

 

Kirchhundem, 28.08.2018 
Publicatie toegestaan, graag een bewijsexemplaar.

 

Aanspreekpartner voor de pers:
Joachim See
Aloys-Mennekes-Str. 1
57399 Kirchhundem
Tel. 0 27 23 / 41-380
Fax 0 27 23 / 41-292
E-Mail joachim.see(at)MENNEKES.de

FacebookLinkedInTwitterXingYoutubeGoogle+