Choose your country

MENNEKES

MENNEKES op Light + Building 2024

Onze productoplossingen op het gebied van eMobility en industrieel contactmateriaal

Dit jaar presenteren we nieuwe en innovatieve eMobility-productoplossingen op 's werelds meest toongevende beurs "Light + Building". Deze vindt plaats van 3 t/m 8 maart in Frankfurt am Main. We hopen u te mogen begroeten in Hal 12.1 MENNEKES stand B90 en B91. En Hal 9.1 C28.

Wereldpremière: Onze nieuwe wallboxen voor thuis

Op deze beurs lanceren we onze nieuwe intelligente wallboxen voor thuis - onze eerste CO2-neutraale geproduceerde productoplossingen. De nieuwste generatie B2C wallboxen maakt indruk met een reeks slimme functies en voordelen die het dagelijks leven eenvoudiger maken voor comfortabel thuis laden, evenals een speciaal persoonlijk tintje. Je kunt de nieuwe wallboxen en de lancering van de nieuwe B2B wallbox-serie voor professioneel opladen voor het eerst live beleven op onze beursstand.

Voor de nieuwe wallboxen zijn twee nieuwe apps ontwikkeld: De app voor bestuurders van elektrische auto's maakt het eenvoudig om de wallboxen te bedienen, terwijl de app voor installateurs helpt bij het handig in gebruik nemen en configureren. Je kunt de apps ook ter plekke uitproberen.

Perfect duo: Onze nieuwe AMTRON® Professional Twincharge dubbele wallbox

Een laadoplossing die u tijd, geld en ruimte bespaart: Met onze nieuwe dubbele wallbox AMTRON® Professional Twincharge kunnen meerdere elektrische auto´s tegelijkertijd worden opgeladen in openbare en semi-openbare ruimtes met twee oplaadpunten. De wallbox is voorzien van de nieuwste elektronica, intelligente netwerken, modern energie- en laadbeheer en een optionele plug & charge-functie. Dankzij de praktische aansluitbox kan de dubbele wallbox snel en eenvoudig worden geïnstalleerd. AC persoons- en DC lekstroombeveiligingen en overspanningsbeveiliging zijn al geïntegreerd in het apparaat.

Laadpunten eenvoudig beheren: Onze MENNEKES Charge Point Manager

Meerdere laadpunten en wallboxen tijdbesparend en eenvoudig installeren, configureren en beheren - dat gaat heel eenvoudig met onze gratis MENNEKES Charge Point Manager software. Deze Charge Point Manager maakt snelle en gelijktijdige toegang tot alle apparaten in het netwerk mogelijk - dat bespaart u veel tijd bij het installeren en beheren van meerdere laadpunten. De software is geschikt voor onze AMTRON® Professional en AMTRON® Professional Twincharge wallboxen en voor het AMEDIO® Professional laadstation.

In de sectie industrieel contactmateriaal tonen we u onze beproefde, robuuste productoplossingen met enkele praktische updates voor dagelijks gebruik - deze keer toegespitst op specifieke industrieën en toepassingsgebieden:

In de sectie industriële stekkers en stopcontacten tonen we u onze beproefde, robuuste productoplossingen met enkele praktische updates voor dagelijks gebruik - deze keer toegespitst op specifieke industrieën en toepassingsgebieden:

Oplossingen op maat: Industrieel contactmateriaal voor de voedingsmiddelenindustrie, logistieke centra, de auto-industrie, datacenters en windturbines

Speciaal voor de voedingsmiddelenindustrie bieden we nu onze veelzijdige contactmateriaal uit de PowerTOP® Xtra-familie van 16 tot 32A in beschermingsklasse IP 67 en IP 69 aan. Dit betekent dat onze oplossingen optimaal beschermd zijn tegen het binnendringen van water en waterophopingen, vooral tijdens reinigingswerkzaamheden met hogedrukreinigers, en dat de stroomvoorziening probleemloos blijft werken.

Onze afschakelbaar-vergrendelde DUO-wandcontactdoos in 16 en 32A is nu verkrijgbaar als "DUOi wandcontactdoos" met handige statusindicator. Hierdoor is de bedrijfsstatus van de DUOi altijd direct herkenbaar. Tijdens normaal bedrijf brandt de led groen, bij een storing gaat hij uit en kun je snel reageren. Dit product is ideaal voor stroomvoorziening in bijvoorbeeld de auto-industrie, logistieke centra en de voedingsmiddelenindustrie, maar ook voor andere veeleisende sectoren zoals containerhavens, scheepsbouw en zware industrie.

Voor de risicogevoelige omgeving van datacenters hebben we extreem hittebestendige en duurzame contactstoppen, koppelcontactstoppen, wand- en opbouwcontactdozen in ons assortiment, die een continu storingsvrije stroomvoorziening garanderen.

Op het gebied van hernieuwbare energie zijn er, speciaal voor installaties voor windenergie, verschillende contactdooscombinaties en contactmaterialen voor spanningen tot 690 volt, speciaal voor windturbines.

Onze beproefde wandcontactdooscombinaties voor wandmontage, voor ophanging aan het plafond, mobiel om te dragen of voor vrijstaande installatie zijn onmisbare hulpmiddelen voor een stabiele, flexibele stroomvoorziening in de automobielindustrie, logistieke centra, de voedingsindustrie en andere sectoren.

Voor de risicogevoelige omgeving van datacenters hebben we extreem hittebestendige en duurzame stekkers, koppelingen, wand- en opbouwcontactdozen in ons assortiment, die een continu storingsveilige stroomvoorziening garanderen.

Op het gebied van hernieuwbare energie zijn er variabele combinaties van stopcontacten en stekkers en contactdozen voor spanningen tot 690 volt, speciaal voor windturbines.

Onze beproefde wandcontactdooscombinaties voor wandmontage, voor ophanging aan het plafond, verrijdbaar om mee te nemen of voor vrijstaande installatie zijn universele wapens voor een stabiele, flexibele stroomvoorziening in de automobielindustrie, logistieke centra, de voedingsindustrie en andere sectoren.

Aanmelden

Contactformulier light+building 2024 (1/2)

Beursbezoek
Als u de beurs niet kunt bezoeken: Stuur mij dan achteraf informatiemateriaal per e-mail over de nieuwe producten op het gebied van:
Waardebon code
Afspraak maken
Interesse