Choose your country

MENNEKES

Eenvoudig thuis opladen

Laadstations voor thuis

Charge up at Home!

U bent op zoek naar een laadstation voor het thuis laden van uw elektrische auto? Bij MENNEKES vindt u precies de laadoplossing, die past bij uw levenssituatie en uw individuele vereisten. Of u uw voertuig alleen snel en comfortabel wilt laden, op de kracht van de zon wilt tanken, of een wallbox met veilige toegangsbescherming voor uw parkeerplaats buiten wenst - hier vindt u het passende laadstation voor uw huis.

Thuis aankomen, auto parkeren, laadstekker erin en de volgende ochtend vol energie starten - dat is het perfecte dagelijkse leven met de elektrische auto. MENNEKES maakt de stap naar elektrisch laden eenvoudig voor u. Bij ons vindt u precies de laadoplossing, die past bij uw levenssituatie.

Snel thuis laden en gaan - eenvoudig laden

Bent u op zoek naar een geschikt laadstation, dat voor u vooral het eenvoudige, flexibele en snelle laden van uw EV mogelijk maakt? Precies daarvoor werd AMTRON® 4You 100 gemaakt! De MENNEKES wallbox concentreert zich op dat wat van belang is: het laadproces is uiterst ongecompliceerd, de hantering eenvoudig. Met deze instap-wallbox betekent dat: "Gewoon insteken en laden". Zo begint uw elektromobiliteit thuis!

Wallbox AMTRON® 4You 100 bekijken

Eenvoudig thuis laden met toegangsbeveiliging

Voor wie "Eenvoudig laden" wil uitbreiden met bescherming van de wallbox tegen gebruik door vreemden is de AMTRON® Compact 2.0s het juiste laadstation. Zo kunt u uw parkeerplaats buiten of uw carport uitrusten met een veilige laadoplossing met de nieuwste techniek. De wallbox is de juiste keuze voor iedereen, die eenvoudig laden wil combineren met extra's!

Naar de wallbox AMTRON® 4You 300

Laadstation koppelen aan de zonnepanelen

Mobiel met de kracht van de zon - de combinatie van eigen zonnepanelen op het dak, wallbox met een functie voor laden op zonne-energie en een elektrische auto, is de duurzaamste vorm van mobiliteit. MENNEKES biedt u verschillende oplossingen, hoe u de zelf geproduceerde stroom gebruikt voor uw elektrische auto en zo het eigen verbruik van de stroom van uw zonnepanelen vergroot. Ontdek daarvoor onze wallboxen AMTRON® Professional en AMTRON® Compact 2.0s en laad compleet "groen"!

Laadoplossingen voor het laden op zonne-energie

Laadpaal thuis voor je zakelijke auto

Wilt ook u uw elektrische bedrijfsauto comfortabel thuis opladen? Dan hebben wij de passende laadoplossing voor u! Met MENNEKES wallboxen kunt u uw bedrijfsauto veilig thuis laden en tegelijk de thuis geladen stroom afrekenen met uw werkgever. Ontdek hier, hoe u zich daarop kunt instellen met onze laadoplossingen!

Naar de wallboxen voor bestuurders van een zakelijke lease auto