Choose your country

MENNEKES

Laadoplossingen voor de leaserijder

Wallboxen voor bedrijfsauto's

Veilig laden combineren met een veilige afrekening

U rijdt een elektrische auto van de zaak en wilt deze ook thuis comfortabel kunnen laden? De MENNEKES laadoplossing AMTRON® Professional maakt voor u niet alleen het laden, maar ook de afrekening van uw energiekosten gemakkelijk. Met behulp van de eenvoudige besturing via de smartphone en de laadstatistiek kunnen bestuurders van een bedrijfswagen hun thuis uitgevoerde laadprocessen in een paar stappen analyserenijvoorbeeld via de reiskosten met hun werkgever afrekenen.

Professionele wallbox voor het afrekenen van de bedrijfsauto - AMTRON® Professional

Het laadstation AMTRON® Professional combineert hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, vergoeding van de privé laadkosten en energiemanagement in één oplossing. In het particuliere bereik is de AMTRON® Professional uitstekend geschikt, om via de besturing via een webinterface de afrekening van de thuis geladen energie voor de bedrijfsauto uit te voeren.

Op een eenvoudige en zeer snelle manier kunnen de gegevens van het laadproces worden geëxporteerd en ter vergoeding aan de boekhouding van uw onderneming worden overgedragen, zonder maandelijkse bijkomende kosten.

Bovendien zijn de wallboxen AMTRON® Professional toekomstbestendig voorbereid op een geautomatiseerde afrekening - wanneer uw werkgever een geautomatiseerd vergoedingssysteem gebruikt. De verbinding met een professionele dienstverlener voor de afrekening gebeurt dan via het geïntegreerde modem of de noodzakelijke backendcommunicatie.

Meer info over de AMTRON® Professional