Choose your country
MENNEKES

Laadstation bij appartement en vastgoed

Charge up your Property!

Aantrekkelijkere vastgoedvoorzieningen, langere huurcontracten

Wilt u als verhuurder overtuigen met innovatieve apparatuur en duurzame concepten? Als eigenaar van vastgoed kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan groene mobiliteit, wanneer u Wallboxen of laadzuilen installeert op uw parkeerterreinen. Met intelligente MENNEKES laadstations voor appartementencomplexen en vastgoed locaties verhoogt u uw aanzien als verhuurder, verzekert u zich van beslissende concurrentievoordelen en profiteert naast langdurige huurcontracten ook van overheidssubsidies. Onze laadoplossingen kunnen heel gemakkelijk zowel buiten als in individuele of ondergrondse parkeergarages worden geïnstalleerd.

Zekere, robuuste en comfortabele MENNEKES laadoplossingen voor wooncomplexen en vastgoedlocaties

Huurders hebben tegenwoordig hoge eisen , daartoe hoort ook een gebruiksvriendelijke laadmogelijkheid voor de eigen elektrische auto. Met MENNEKES Professional laadsystemen kunnen zelfs oudere appartementsgebouwen,grote wooncomplexen en vastgoedlocaties achteraf nog worden voorzien van een gekoppelde laadinfrastructuur. Zo biedt u een echte meerwaarde en bent u met uw vastgoed heel goed uitgerust voor alle eisen van de toekomst.

Het opladen aan de robuuste MENNEKES AMTRON® Professional Wandboxen en AMEDIO® laadzuilen wordt makkelijk gemaakt voor uw huurders dankzij een eenvoudige bediening. Als veel huurders gelijktijdig opladen garandeert het MENNEKES energiemanagementsysteem volledige bedrijfszekerheid voor de complete verhuureenheid en verdeelt het de beschikbare stroom efficiënt.

Overzichtelijke afrekening voor huurder en verhuurder

De stroomafrekening gebeurt eenvoudig en overzichtelijk zowel voor huurder als verhuurder. Afhankelijk van de installatie en de wens is een afrekening via de servicekosten, een forfaitair bedrag of een verbinding met een backend mogelijk - laat u vooraf adviseren door experts en vind samen de optimale oplossing voor u en uw huurders. Om ervoor te zorgen dat alleen bevoegde personen kunnen laden, kan de toegang tot het laadstation intelligent en zonder sleutel via RFID-laadkaart worden beveiligd. Zo hebben vastgoedeigenaren en beheerders van woningen altijd in het zicht wie waar en wanneer hoeveel heeft geladen en kunnen de verbruikte stroom ongecompliceerd afrekenen.

Laadzuilen voor de parkeerplaatsen van uw huurders

Leg met AMEDIO® laadzuilen van MENNEKES de basis voor een toekomstbestendige en zekere laadinfrastructuur in appartementencomplexen en bedrijfslocaties Want met de AMEDIO® laadzuilen kiest u voor een robuust, toekomstbestendig en veilig laadstation, dat alle belangrijke technische vereisten in zich verenigt, om voor exploitanten van laadsystemen in grote wooncomplexen het perfecte laadsysteem voor hun instap in de elektromobiliteit mogelijk te maken - inclusief betrouwbaar load balancing en verschillende opties voor de stroomafrekening.

Meer over AMEDIO® laadzuilen te weten komen

Wallboxen voor huurobjecten

Huurders hebben tegenwoordig hoge eisen aan een woning, daartoe hoort ook een gebruiksvriendelijke laadmogelijkheid voor de eigen elektrische auto. De installatie van een laadinfrastructuur op buitenparkeerplaatsen of in de ondergrondse parkeergarage is complex, niet alleen technisch, maar vaak ook, wat betreft de beschikbare ruimte. Onze oplossing: de compacte, gemakkelijk te bedienen MENNEKES wallbox AMTRON® Professional, die voldoet aan alle vereisten aan een professionele laadoplossing voor grootschalige verhuurders.

Meer te weten komen over AMTRON® Professional