Choose your country

MENNEKES
Zwei Frauen und zwei Männer stehen an einer langen, weißen Tafel und schauen auf ein Tablet

Power your Career

Werken bij MENNEKES

Modernste technologieën, hooggekwalificeerde medewerkers en innovatievermogen karakteriseren ons bedrijf. Zij vormen de basis voor de voortdurende ontwikkeling tot een toonaangevende fabrikant van gestandaardiseerd industrieel contactmateriaal, intelligente e-mobility-laadoplossingen en individuele oplossingen voor elektrische voertuigen met wereldwijde activiteiten.

Een goede mix van medewerkers met tientallen jaren ervaring en jonge, ambitieuze collega's is één van de succesfactoren. Voorbeeldige inzet bij de opleiding, een familiair bedrijfsklimaat en een bovengemiddelde maatschappelijke betrokkenheid karakteriseren als typische kenmerken de bedrijfscultuur.

Wij hebben wereldwijd meer dan 1.600 mensen in dienst, twee derde daarvan in Duitsland. Om de leidende positie als contactmateriaalspecialist ook in de toekomst te behouden en verder uit te bouwen, hebben wij op elk moment het beste team in de branche nodig. Daarom profiteren de betrokken medewerkers van uitstekende ontwikkelings- en promotieperspectieven in een veelheid van activiteitengebieden.

Al deze factoren hebben ertoe bijgedragen, dat MENNEKES zich succesvol heeft gepositioneerd als werkgeversmerk en nu tot de meest attractieve werkgevers in de regio hoort.