Choose your country
MENNEKES

Laadoplossingen voor winkels en restaurants

Charge up your Business!

Hogere bezoekersfrequentie, hogere omzetkansen

U stelt vast, dat steeds meer klanten met een elektrische auto uw parkeerplaats oprijden? U wilt de duurzame mobiliteit ondersteunen en uw klanten comfortabele laadmogelijkheden bieden? Met een eigen laadinfrastructuur vergroot u de populariteit van uw bedrijf en verlengt u de tijd die men in uw zaak doorbrengt. Want laadstroom als extra service is bij bestuurders van een elektrischeauto populair. Dat is merkbaar aan de omzetcijfers. Want de ter beschikking gestelde stroom hoeft u natuurlijk niet cadeau te doen, maar u kunt deze heel eenvoudig met uw klant afrekenen.

MENNEKES Professional laadsystemen

Een echt concurrentievoordeel voor uw bedrijf

Onze laadoplossingen maken het mogelijk, klein te starten en met een stijgende behoefte mee te groeien. Met MENNEKES AMTRON® Professional Wallboxen en AMEDIO® laadzuilen staan voor u op maat gemaakte en toekomstbestendige laadsystemen ter beschikking, die hoge veiligheidseisen, klantvriendelijke bediening, systeemmonitoring en intelligent energiemanagement combineren.

Een laadzuil of wallbox - beide oplossingen overtuigen door hun moderne design en een eenvoudige bediening. Het optionele model en de open communicatiestandaard maken het voor u mogelijk, geladen energie zelf af te rekenen of de facturatieprocessen uit handen te geven aan een dienstverlener.

Met MENNEKES laadpunten ondersteunt u uw klanten erbij, emissievrij te rijden en profiteert u van aanbevelingen en positieve beoordelingen. Ontdek andere voordelen van onze laadoplossingen!

Nodig klanten uit bij u aan de laadzuil

De laadzuil AMEDIO® werd speciaal ontwikkeld voor de eisen van professioneel laden. Winkek- en restauranteigenaren bieden hun klanten daarmee een veilige en tegelijk elegante laadoplossing en krijgen tegelijkertijd een toekomstbestendige laadinfrastructuur.

AMEDIO® Professional laadzuilen ontdekken

Waardeer uw parkeerplaats op met een MENNEKES wallbox

Robuust design gecombineerd met de nieuwste techniek - de wallboxen van de AMTRON® Professional serie bieden winkeliers en restauranthouders alles, wat ze voor de professionele exploitatie van hun eMobility-laadoplossingen nodig hebben.

AMTRON® Professional wallboxen bekijken