Choose your country
MENNEKES

Charge up at your hotel!

MENNEKES laadpalen voor hotels

Groen imago biedt zakelijk veel potentie

Wist u dat steeds meer automobilisten op boekingsportalen specifiek zoeken naar hotels met oplaadmogelijkheden? Als hotel, methandige oplaadpunten voor zakelijke en particuliere reizigers, onderscheidt u zich van de concurrentie en behaalt u relevante concurrentievoordelen.

Goede beoordelingen op boekingssites , nieuwe gasten die vaste gasten worden en extra omzetmogelijkheden zijn kansen die u voor uw hotel kunt benutten. MENNEKES maakt het u gemakkelijk om vanaf het begin een laadinfrastructuur op te zetten die precies op uw behoeften is afgestemd.

Toekomstbestendig bedrijfsmodel voor uw hotel

MENNEKES oplaadzuilen en wallboxen weten steeds meer hoteleigenaren en –managers voor zich te winnen. Ze zijn robuust, zien er elegant uit en beschikken over alle belangrijke technische innovaties voor een gemakkelijke en tegelijkertijd toekomstbestendige instap in de elektromobiliteit. Met MENNEKES laadsystemen heeft u volledige transparantie en controle over uw nieuwe laadinfrastructuur en het gebruik ervan.

Het beheer is ongecompliceerd en de oplaadpunten zijn eenvoudig te bedienen voor uw gasten. Onze laadoplossingen kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in uw bestaande parkeerconcept en achtereenvolgens worden uitgebreid. Dankzij het intelligente MENNEKES laad- en energiemanagement kan een onbeperkt aantal laadpunten tegelijkertijd worden aangestuurd.

De AMEDIO® laadpaal en AMTRON® Professional wallbox bieden de meest geavanceerde standaarden in elektromobiliteit. De geïntegreerde modem-en de open communicatiestandaard volgens het Open Charge Point Protocol (OCPP) maken het bijvoorbeeld mogelijk om uw laadsysteem te bedienen met verschillende software back-ends voor monitoring, controle en energiefacturering.

MENNEKES oplaadzuilen - een speciale service in uw parkeergarage

Met de AMEDIO® Professional laadzuilen in de parkeergarage van uw hotel profiteert u van een veilige en gebruiksvriendelijke laadinfrastructuur voor uw gasten. Het beste van alles: u kunt de opgeladen elektriciteit gemakkelijk in rekening brengen! Profiteer van onze ervaring en op maat gemaakte totaaloplossingen op het gebied van emobilitz. Als hoteleigenaar die duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan en besluit te investeren in uw eigen MENNEKES laadinfrastructuur, onderscheidt u zich van de concurrentie en behaalt u relevante concurrentievoordelen.

Maak kennis met de AMEDIO® Professional laadstations

Veilig opladen voor uw gasten

Met AMTRON® Professional wallboxes strekt het gemak voor uw hotelgasten zich uit tot in de parkeergarage. Uw gasten kunnen 's nachts gemakkelijk hun auto opladen en u profiteert van extra inkomsten en tevreden klanten!

Meer informatie over de AMTRON® Professional wallboxes