Choose your country

MENNEKES
MENNEKES Ladekabel lädt ein Elektroauto

Goede redenen die voor MENNEKES spreken

MENNEKES – Pionier in emobility

MENNEKES hoort bij de pioniers van de emobility en zet als toonaangevende fabrikant van laadzuilen en wallboxproducent van Duitsland nieuwe normen bij de opbouw van een gebruiksvriendelijke laadinfrastructuur. Al sinds 2008 produceren wij met veel knowhow hoogwaardige wallboxen en laadzuilen voor de meest verschillende, individuele vereisten in de private, half-openbare en openbare ruimte en schrijven sindsdien gestaag verder aan ons eMobility-succesverhaal. MENNEKES laadoplossingen sluiten naadloos aan op de technologische traditie van onze onderneming als fabrikant van industriële stekkers en stopcontacten. Met de ontwikkeling van de type 2-stekker, ook "MENNEKES stekker" genoemd, heeft het middelgrote bedrijf een laadstandaard in Europa gezet. Als toeleverancier aan de auto-industrie werken wij volgens de hoogste kwaliteitsstandaarden en zijn overeenkomstig gecertificeerd.

Goed voorbereid op de toekomst:

Hoogwaardige laadoplossingen van MENNEKES

Met MENNEKES laadoplossingen bent u goed voorbereid op de toekomst! De modernste technologie gecombineerd met een hoge productiediepte laten ook uit de meest complexe opdrachten bij MENNEKES hoogwaardige, betrouwbare, robuuste en toekomstbestendige producten met een lange gebruiksduur ontstaan. Wij vertrouwen consequent op grondstoffen van de hoogste kwaliteit, de modernste productietechnologieën, een hoge productiediepte bij ons in huis en een grote ontwikkelingsafdeling, die onze laadoplossingen continu doorontwikkelt en optimaliseert.  

Alle laadoplossingen voldoen aan de hoogte kwaliteits- en veiligheidsvereisten - getest in ons eigen laboratorium en vanzelfsprekend CE-gecertificeerd. Bij MENNEKES zijn er geen alledaagse oplossingen – het functieaanbod van elk product is afgestemd op de individuele eisen voor het opladen thuis en voor bedrijven en ondernemingen.  

Partner voor vakspecialisten

Voordelen voor installateurs

MENNEKES is langdurige partner van vakspecialisten  en werkt sinds vele decennia hand in hand met elektro-installatiebedrijven. Wij bieden u veelzijdige service, om u de advisering, de omgang met elektromobiliteit, de installatie en het onderhoud van onze producten zo ongecompliceerd mogelijk te maken. 

Ondersteuning bij advisering en verkoop 

  • Op verzoek stellen we u veelzijdige marketingmaterialen zoals brochures, films of informatie voor uw website ter beschikking. Neem contact met ons op! 
  • Om u bij de installatie in het veld niet alleen te laten, hebben we een groot aantal how-to-video's opgezet, die u de installatie en in bedrijf stellen van onze laadsystemen eenvoudiger maken. Daarnaast ontvangt u van MENNEKES omvangrijke ondersteuning en veelzijdige documenten voor uw dagelijkse werk!