Choose your country

MENNEKES

MENNEKES Wallboxes voor verhuurders

Voordeel als verhuurder van MENNEKES laadstations

Vind de juiste oplossing voor uw huurwoningen

Heeft u een omaflat die u verhuurt of bezit u een kleine huurwoning? Als kleine verhuurder kunt u de waarde van uw pand verhogen met een MENNEKES wallbox. Bied uw huurders de mogelijkheid om hun e-auto thuis op te laden en profiteer van langere huurcontracten.

Geschikte wandboxen met toegangsbeveiliging voor huurwoningen

De AMTRON® Professional wallbox van MENNEKES is het ideale laadstation voor uw huurwoningen. Hij is bijvoorbeeld perfect geschikt voor vrij toegankelijke parkeerplaatsen - zoals buiten. Het RFID-kaartsysteem maakt het eenvoudig om de toegang tot de wallbox voor derden te beveiligen. Alleen bevoegde personen hebben via een RFID-chip toegang tot het laadstation. Als meerdere bestuurders van e-auto's de wallbox moeten gebruiken, kan dit ook eenvoudig worden gerealiseerd via RFID-toegangscontrole in combinatie met een controle via de webinterface.

Ongecompliceerde facturatie van elektriciteit

Het factureren van de stroom die uw huurders via de wallbox laden is ongecompliceerd. U kunt de laadstroom eenvoudig factureren via de servicekostenfactuur als de wallbox structureel kan worden toegewezen aan het elektriciteitsverbruik van de wooneenheid. Een vast tarief of facturering door evaluatie van de laadstatistieken van de AMTRON® Professional is ook mogelijk.

Voordelen voor u als verhuurder

  • Geen moeite voor het factureren van de laadstroom bij aansluiting op de verhuureenheid
  • Gebruik van RFID-toegangsautorisatie ter bescherming tegen ongeoorloofd gebruik
  • SInterface met het energiemanagementsysteem van de woning

Het MENNEKES AMTRON® Professional laadstation maakt u als verhuurder aantrekkelijker voor potentiële huurders.

Meer informatie over de AMTRON® Professional