Choose your country
MENNEKES

Altijd up to date

Software-updates

Hier vindt u de meest actuele software-updates van onze laadsystemen. 
Selecteer eenvoudig de productgroep van uw apparaten, om de passende bestanden te downloaden.

MENNEKES configuratietool voor AMTRON® 4You 100/300

Software-update 5.22.3 voor AMTRON® Professional(+) apparaten

(zonder naleving van de kalibratievoorschriften)

Belangrijke opmerking bij de update van de software naar versie 5.22.1 - in acht nemen! 

De update 5.22.1 mag uitsluitende op de AMTRON® Professional apparaten zonder ijkrechtconformiteit worden geïnstalleerd. Controleer vóór de installatie, of uw apparaat voldoet aan deze specificatie. 

Bij een software-update van de versie 4.61 (en kleiner) naar de versie 5.22.1 via de webinterface van de ECU is het nodig, het product eerst te actualiseren naar een versie 5.12.x. Bij een software-update via het backend-systeem is deze tussenstap niet nodig. 

De update van de versie 4.61 naar de versie 5.12.x kan tot 30 minuten duren. Tijdens de update springt de balk "Programming" in de webinterface na ca. 4 minuten plotseling naar 100 %. De controller is daarna gedurende 25 minuten niet meer bereikbaar en alle leds schakelen uit. 

De update loopt in deze tijd op de achtergrond verder. Schakel het apparaat gedurende deze tijd in geen geval uit!

Software-update 5.12.6 voor AMEDIO® Professional(+) apparaten

Neem voor de actuele update 5.22.3 voor uw AMEDIO® Professional contact op met onze Technische Service: 
emobility.support(at)MENNEKES.de

Houd rekening met de volgende opmerkingen wanneer u de software bijwerkt naar versie 5.22.3:

Bij een software-update van de versie 4.61 (en kleiner) naar de versie 5.22.1 via de webinterface van de ECU is het nodig, het product eerst te actualiseren naar een versie 5.12.x. Bij een software-update via het backend-systeem is deze tussenstap niet nodig. 

De update van de versie 4.61 naar de versie 5.12.6 kan tot 30 minuten duren. Tijdens de update springt de balk "Programming" in de webinterface na ca. 4 minuten plotseling naar 100 %. De controller is daarna gedurende ca. 25 minuten niet meer bereikbaar en alle leds aan de HMI zijn uit. 

De update kan worden aangevraagd bij onze Technische Service. Stuur hiervoor een e-mail naar emobility.support(at)MENNEKES.de.

Software-update 2.14 (inclusief TLS 1.2)

Om aan de toenemende eisen voor veilige en gecodeerde communicatie met een backend systeem voor de ACU te voldoen, bieden wij deze update ook in combinatie met TLS 1.2 codering aan. De software-update van het besturingssysteem en de software van de MENNEKES ACU V4 (rode behuizing) kan vanwege de omvang van het softwarepakket alleen ter plaatse via een directe verbinding worden uitgevoerd. Een software-update vanaf het netwerk of vanaf de backend is niet mogelijk.

De link om het software-updatepakket te downloaden kan per e-mail worden aangevraagd: emobility.support@mennekes.de.

Vermeld contactgegevens zoals voornaam, achternaam, bedrijfsnaam en bedrijfsadres.