Choose your country

MENNEKES
Unternehmer auf seinem Firmenparkplatz mit Ladesäulen von Mennekes

Charge up your Business!

Laadoplossingen voor ondernemingen

Profiteer als ondernemer van de elektromobiliteit

Wilt u uw wagenpark elektrificeren? Wilt u uw medewerkers de mogelijkheid geven, de eigen elektrische auto op de werkplek te laden? En ook voor bezoekers wilt u laadpunten op de bedrijfsparkeerplaats aanbieden? Een goede beslissing. Want met laadzuilen en wallboxen verhoogt u de aantrekkelijkheid van uw onderneming en versterkt de tevredenheid en loyaliteit van uw medewerkers. Bovendien biedt de instap in de elektromobiliteit u nieuw omzetpotentieel.

De juiste partner voor uw laadinfrastructuur

Met MENNEKES laadstations voor ondernemingen bent u goed voorbereid voor de meest uiteenlopende vereisten:

  • Uw medewerkers kunnen hun privéauto's tijdens de werktijd laden. Dat maakt u tot een aantrekkelijke werkgever en bindt talenten langdurig aan de onderneming.
  • Ook klanten en gasten biedt u met laadoplossingen een extra service, die ze inspireert. De geladen stroom kunt u ongecompliceerd met klanten en medewerkers afrekenen.
  • Elektrische bedrijfsauto's en wagenparkvoertuigen van uw onderneming worden veilig en efficiënt op de bedrijfsparkeerplaats geladen.

Met MENNEKES wallboxen en laadzuilen voor firma's kan uw onderneming eenvoudig en ongecompliceerd instappen in de elektromobiliteit.

Innovatieve laadoplossingen voor ondernemingen

De MENNEKES laadzuilen en wallboxen zijn zo ontworpen, dat men klein kan starten: zonder netwerkverbinding en beheer. Wordt uw wagenpark groter, bieden wij u laadstations met intelligente technologieën zoals energiemanagement en afrekeningssystemen. Deze systemen besturen en verdelen het stroomverbruik gericht. Professionele, digitale toegangs- en afrekensystemen garanderen een economische exploitatie van de ondernemingslaadinfrastructuur.

Energiemanagement, dat voor bedrijfszekerheid zorgt, zelfs indien veel auto's tegelijk laden of de "Plug & Charge"-optie (automatische autorisatie zonder laadkaart of app) - MENNEKES biedt u een breed productprogramma laadsystemen die afrekenen mogelijk maken. Met AMEDIO® laadzuilen en AMTRON® Professional wallboxen heeft MENNEKES voor iedere omgevingssituatie de optimale productvariant.

Veilige laadzuilen voor uw bedrijfsparkeerplaats

Met de MENNEKES AMEDIO® Professional laadzuilen bieden we ondernemers een op kosten-gebruik geoptimaliseerde oplossing, die is uitgerust met de nieuwste techniek en is afgestemd op duurzaamheid en toekomstbestendigheid.

AMEDIO® Professional laadzuilen ontdekken

Waardeer uw bedrijfsparkeerplaats op

Wij maken het u gemakkelijk om op uw bedrijfs- of klantenparkeerplaats een laadinfrastructuur op te zetten die van meet af aan precies op uw behoeften is afgestemd. Ons veelzijdige productportfolio biedt u intelligente, flexibele laadoplossingen voor alle elektromobiliteitseisen.

Onze AMTRON® Professional wallboxen zijn perfect afgestemd op de inzet in uw ondernemingen of klantenparkeerplaats.

AMTRON® Professional wallboxen bekijken