Choose your country

MENNEKES
Mieterin nutzt ihre Wallbox am eigenen Stellplatz im Freien

Oplaadoplossingen voor huurders

Laadstations voor huurappartementen

Veilig en comfortabel opladen voor huurders

U woont in een huurwoning en bent op zoek naar een manier om uw e-auto op de bijbehorende parkeerplaats op te laden? MENNEKES laadstations met toegangscontrole zijn perfect op uw wensen afgestemd.

Laadstation met toegangsbeveiliging via RFID-kaartsysteem

"Privé laden" betekent niet altijd dat uw eigen laadoplossing in een garage goed van buitenaf is afgeschermd. Vooral bij een buitenparkeerplaats of een carport is de wallbox toegankelijk voor vreemden. De oplossing: een wallbox met toegangsbeveiliging. Het AMTRON® Professional laadstation is perfect voor parkeerplaatsen die zich niet in een privégarage bevinden. Want door middel van een RFID-kaartsysteem en een gebruiksvriendelijke bediening via een webinterface kan de toegang tot de energiewinning probleemloos worden beveiligd.

Met uw RFID-chip heeft alleen u toegang tot uw laadstation. Als meerdere bestuurders van e-auto's de wallbox moeten gebruiken, kan dit ook eenvoudig worden gerealiseerd met toegangscontrole via RFID in combinatie met de controle via de webinterface. De enige vereiste is dat u de AMTRON® Professional wallbox met een LAN-kabel in uw thuisnetwerk integreert.

Ongecompliceerde facturering van de geladen elektriciteit

Met AMTRON® Professional is ook de facturering van de elektriciteit ongecompliceerd. Dit gebeurt ofwel comfortabel via de servicekostenrekening of - als de wallbox om structurele redenen niet direct aan het elektriciteitsverbruik van de wooneenheid kan worden toegewezen - via een vast tarief of de laadstatistieken, die in verband met het toegangsbeheer via RFID kunnen worden afgerekend. Zo kunt u als huurder gewoon thuis opladen en milieuvriendelijk mobiel zijn!

Ontdek Wallbox AMTRON® Professional