Choose your country
MENNEKES

Individuele oplossingen en diensten

Laadoplossingen voor particulier, half-openbaar en openbaar gebruik

Privé thuis laden

Of u uw voertuig snel en comfortabel thuis wilt laden, uitsluitend mobiel wilt zijn met de kracht van de zon, de stroomrekening voor uw bedrijfsauto door de werkgever vergoed wilt hebben of een wallbox met betrouwbare toegangsbeveiliging voor uw parkeerplaats buiten wenst: bij MENNEKES vindt u precies de laadoplossing, die past bij uw individuele leefsituatie.

Laadinfrastructuur voor industrie en handel

Wilt u de mobiliteit van uw onderneming toekomstgericht, duurzaam en professioneel vormgeven en hebt u ervoor gekozen, een eigen laadinfrastructuur in te richten? Is het uw doel, voor bedrijfsauto's of uw complete wagenpark te kiezen voor elektrisch? Wilt u het voor klanten en medewerkers mogelijk maken, hun elektrische voertuig comfortabel te laden op uw bedrijfsterrein? Stap dan met MENNEKES laadstations in de elektromobiliteit. Bij ons vindt u de ideale laadoplossingen voor de individuele behoeften van bedrijven, horeca  winkels, en verhuurders.

Openbare laadinfrastructuur opbouwen

In de toekomst wordt overal geladenwaar auto's parkeren. Juist in het openbare bereik ontstaan daardoor waardevolle kansen voor steden en energieleveranciers. U zoekt laadsystemen, die harmonieus opgaan in het stadsbeeld en op verschillende locaties beschikbaar zijn? Onze oplossingen maken uw stadscentra milieuvriendelijker en bieden stroomleveranciers de mogelijkheid, nieuwe klanten aan te trekken.