Choose your country

MENNEKES

Power your Wind Energy

Stroomvoorziening voor windturbines

Een groot en groeiend aandeel van het internationale stroomverbruik wordt momenteel afgedekt door windenergie - deze vertegenwoordigt daarmee een belangrijke pijler van onze totale stroomopwekking. Energieopwekking door middel van windkracht is zodoende één van de meest veelbelovende branches van de toekomst. MENNEKES werkt sinds jaren samen met producenten, exploitanten en dienstverleners in het bereik van de windenergie en biedt een steeds groeiend portfolio aan passende productoplossingen voor veel ondernemingen.

Onze producten worden ingezet bij iedere stap van de energieopwekking. Wij leveren robuuste contactdooscombinaties en contactmateriaal voor de productie van onshore en offshore-windturbines, voor de lokale montage en voor de lopende werking van de installaties. Naast onze veelzijdige energieverdelers AMAXX® en de duurzame PowerTOP Xtra® stekkers en koppelingen bieden wij andere productoplossingen, die uitstekend geschikt zijn voor de enorme belastingen. Daartoe behoort contactmateriaal voor voltages tot 690 V, contactdozen en contactdooscombinaties met beschermingsgraad IP67 alsmede producten met onze beproefde, schroefloze aansluittechniek TwinCONTACT.

Onze decennia aan ervaring helpt ons erbij, onze klanten te ondersteunen bij de keuze van de passende productoplossingen. Daarnaast begeleiden we onze partners bij de uitvoering van hun projecten en staan daarna ook klaar voor vragen.

Contact

Heb je vragen over onze oplossingen en producten? We staan graag voor u klaar. Neemt u contact met ons op!

ContactformulierContact ter plaatse