Choose your country

MENNEKES

Onze alround service voor u

Van de advisering via de planning tot en met de realisatie van energie- en dataverdelers: ons verkoopteam en onze technische service ondersteunen u vanaf het begin - bij nieuwe en bij lopende industriële projecten in de hal, aan installaties of op het fabrieksterrein. Ons brede buitendienstteam helpt u graag direct ter plaatse.

Wij zorgen voor certificaten, fabrieksrapporten, vracht en verpakking, het naleven van deadlines, projectbewaking en voorzien u graag te allen tijde van reserveonderdelen. Indien nodig ontvangt u van ons bovendien gestandaardiseerde documentatie, zoals deze nodig is voor planners en ingenieursbureaus, alsmede testprotocollen. Technische gegevens, productinfobladen, maat- en bouwtekeningen, schakelschema's, conformiteitsverklaringen, certificaten enz. kunt u op elk moment downloaden van onze website of ontvangt u op aanvraag. Op verzoek stellen we voor u ook graag op uw behoeften afgestemde monsters van producten samen.

Bent u een bouwer? Omdat al onze producten afzonderlijk worden getest op kwaliteit kunnen wij altijd productiegegevens volgen. Zo kunnen we u in het geval iets moet worden vervangen precies zeggen, welke productvoorziening in welke batch was ingebouwd en deze snel vervangen.

Zoekt u naar een energieverdeling voor de industrie?

Hebt u vragen over onze oplossingen en producten? We zijn er graag voor u: