Choose your country

MENNEKES

FLEXIBELE CONFIGURATIE

Voor iedere toepassing het juiste product …

De planning van de basis-infrastructuur houdt idealiter niet alleen rekening met de concrete eisen van een industriële installatie, maar kijkt vanaf het begin ook naar een meest toekomstzekere flexibiliteit van de halverdeling.

Dit geldt vooral voor de productietechniek en het permanente onderhoud die daarop gebaseerd zijn. MENNEKES contactdooscombinatiess kunnen gemakkelijk worden aangepast aan nieuwe behoeften. Als de combinaties worden gevoed via sleepleidingen, is ook een nieuwe positionering zonder grote inspanning mogelijk.

Als er echter staande oplossingen gewenst zijn, die bovendien moeten worden aangesloten via grondkabels, is een zeer nauwkeurige planning uiterst belangrijk. De MENNEKES contactpersonen adviseren u hierbij graag. Juist met zulke speciale oplossingen hebben wij jarenlange ervaring en wij kunnen onze expertise in concrete planningen gebruiken.

De volledige flexibiliteit wordt echter bereikt met combinaties die kunnen worden opgehangen en mobiele verdelers, die in gebruik alle vrijheid laten geven – ook daar, waar muren of kolommen voor installatie ontbreken.

Of nu de machine-opstelling in de productie verandert, testlaboratoria moeten worden omgebouwd naar nieuwe processen of trajecten voor heftrucks en pallettrucks flexibel moeten worden gehouden – combinaties die kunnen worden opgehangen in combinatie met een slim geplande halverdeling kunnen toekomstige zorgen voorkomen, voor ze zelfs maar ontstaan.

… en de passende behuizing.

Ook qua materiaal hebben we bij MENNEKES voor iedere toepassing de passende oplossing. Voor uitdagingen op werkplekken met chemicaliën of soortgelijke agressieve stoffen bieden behuizingen van AMELAN® een verhoogde bestendigheid tegen alle soorten brandstoffen, olie, vetten, verdunde zuren en basen net als schoonmaakmiddelen en de meeste waterige zoutoplossingen. Bovendien zorgen hittebestendige binnenwerken en vernikkelde contacten voor veiligheid in zeer corrosieve omstandigheden. Mengsels van massief rubber worden overwegend daar gebruikt, waar producten worden blootgesteld aan hoge mechanische en/of chemische belastingen.

Het materiaal massief rubber onderscheidt zich door uitstekende vormvastheid; het is grotendeels bestand tegen zuren en logen en heeft hoge doorslag- en kruipstroomweerstand.

Op het fabrieksterrein of in de productie – overal waar het aankomt op betrouwbare bescherming tegen ongeoorloofde toegang, maar ook de optiek een wezenlijke rol speelt, worden roestvrijstalen combinaties van MENNEKES gebruikt.