Choose your country
MENNEKES

MENNEKES Kwaliteitsmanagement

Het is het doel van de MENNEKES-groep, met zijn producten en diensten een hoog kwaliteitsniveau te verzekeren, dat steeds niet alleen voldoet aan de eisen van de klanten en de nationale en internationale normen, maar deze zelfs overtreft. Voor dit doel, alleen de hoogste kwaliteit te leveren, bouwt MENNEKES al sinds 1995 op een effectief, efficiënt en doorlopend geïntegreerd kwaliteitsmanagementsysteem conform DIN EN ISO 9001.

Voor een geïntegreerd systeem is het vanzelfsprekend, dat al onze productie- en assemblagelocaties daarnaar werken en zelf of integraal gecertificeerd zijn. Daarmee realiseert MENNEKES aantoonbaar doorlopend gelijke standaarden, om permanent te voldoen aan de hoogste eisen.
Met invoering van de sectoren voor elektromobiliteit werd een uitbreiding van het managementsysteem naar de eisen van ISO/TS 16949 noodzakelijk. Na succesvolle implementatie en certificering levert MENNEKES nu ook als Tier 1-leverancier in de automobielindustrie.
De naleving van de eisen van deze standaard wordt jaarlijks door een geaccrediteerde certificeerder gecontroleerd en opnieuw bevestigd.

"Kwaliteit leveren betekent eisen vervullen. Naast onze klanten stellen echter ook onze medewerkers, onze leveranciers en de maatschappij eisen. Het is ons doel, de eisen van iedereen niet alleen te vervullen, maar te overtreffen."

Dietmar Löcker - Hoofd kwaliteit

Onafhankelijke testorganisaties certificeren onze producten met de hoogste veiligheid, de beste kwaliteit en een probleemloos gebruik.

Om altijd up-to-date te blijven met de ontwikkelingen van het kwaliteitsmanagement en andere te laten delen in onze ervaringen, is MENNEKES actief betrokken als lid van de Duitse vereniging voor kwaliteit (DGQ).

Contactpersoon

Certificaat ISO 9001:2015

Certificaat IATF 16949:2016