Choose your country

MENNEKES

Goed te weten!

MENNEKES maakt u geschikt voor E-mobiliteit

Steeds meer autorijders stappen over naar een elektrische auto en willen thuis laden. Maar voor het zover is, moeten er veel vragen worden beantwoord. Ook installateurs hebben betrouwbare informatie nodig om de laadinfrastructuur veilig te plannen te integreren. Bij ons vindt u waardevolle informatie voor vakspecialisten en particulieren.

Kennis voor elektromonteurs

Wij ondersteunen u als installateur of planner bij de planning, installatie en het onderhoud van een laadinfrastructuur. Of u een wallbox aansluit bij een eengezinswoning of een parkeerplaats met laadzuilen plant en integreert - bij ons vindt u de passende informatie.

How-to-video's

Bij de installatie van wallboxen en laadzuilen zijn er altijd vragen over in bedrijf stellen, configuratie en netwerkverbinding. Met onze how-to-video's vindt u heel eenvoudig de passende oplossing.

Nu how-to-video's bekijken

Laadpuntmarkering

Laadzuilen moeten uniform worden gemarkeerd, zodat bestuurders van elektrische auto's eenvoudig kunnen vaststellen, of hun laadkabel in het laadpunt kan worden gestoken. Hier vindt u alle informatie over de markering van laadpunten.

Laadpuntmarkering - nu meer te weten komen!

Toekomstbestendige laadstandaarden

Waar het in ISO 15118 om gaat, welke elektrische auto's door de norm worden ondersteund, welke technologie erachter zit en wat Plug & Charge betekent - dat ontdekt u allemaal hier.

Alle informatie over toekomstbestendige laadstandaarden